Футболна кръстословица

Цена: 3,00 лв.
+ -
Моля, изберете:
Футболната кръстословица е забавна игра, която пряко свързана с любимият ни спорт футбол. Това е пъзелна игра, където трябва да попълните празните полета с думи и изрази, свързани със света на футбола. Всяка кутия има номер, който съответства на съответната дума или израз.
 
Целта на играта е да решите всички представени дефиниции, като попълните отговорите в кръстословичката. Дефинициите могат да бъдат свързани с футболни термини, история на футбола, известни футболисти, футболни отбори, стадиони и други свързани теми.
 
Футболната кръстословица обикновено има вертикални и хоризонтални думи, като се кръстят на определени точки. Това прави играта предизвикателна, тъй като решаването на една дефиниция може да ви помогне да намерите отговорите на други.
 
Играта е интерактивна и предлага забавление и предизвикателство за любителите на футбола. Тя съчетава знанията за спорта с логическото мислене и думите, което я прави подходяща за всички възрасти.
 
Футболната кръстословица е отличен начин за развитие на футболната култура, попълване на свободно време и подобряване на различни езикови умения. Тя може да бъде играна самостоятелно или с приятели и семейство.
 
Ще я получите на хартиен носител размер А4.